مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرای حکم

با سلام
کارگرم از من شکایت کرده و اداره کار مبلغ سنوات را 3 برابر و بیمه شخص را با وجود اعتراف خود کارگر و تایید کارشناس بیمه در جلسات اداره کار و مکتوب بودن این موارد مبنی برا 4 ساعت کارکرد روزانه در کارگاه بنده ولی حکم قطعی رد کردن بیمه کامل برای شخص صادر شده بنده به دیوان عدالت بابت این حکم اعتراض کرده ام ولی کارگر حکم اجرای این حکم را گرفته و به من 10 روز مهلت پرداخت و رد کردن بیمه داده اند
من چگونه میتوانم اعتراض به اجرای این حکم بکنم و بخواهم تا منتظر جواب دیوان بمانند
با اینکه از چند نفر پرسیده ام و گفته اند طبق اقرار خود کارگر رای قابل تجدید نظر و اصلاح هست.

پاسخ ها :

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام اعتراض به دیوان عدالت مانع اجرای حکم قطعی نیست موفق باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از دیوان تقاضای دستور موقت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض به دیوان عدالت مانع اجرای حکم قطعی نیست موفق باشید. ولی با ارایه دلیل میتوانید دستور موقت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید و درخواست توقف عملیات اجرایی بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اعتراض به دیوان عدالت مانع اجرای حکم قطعی نیست موفق باشید. ولی با ارایه دلیل میتوانید دستور موقت بگیرید