مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

سلام خسته نباشید من دوسال پیش با یک نفر معامله کردم و تعدا هشت فقره چک‌به ایشون دادم بعدش به علت کرونا چکها برگشت خورد و بنده پول چکها رو کم کم به حساب طرف واریز کردم و الان چکهارو پس نمیده خواستم ببینم باید چیکار بکنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی به شخص مذکور ارسال و اعلام نمایید که نسبت به چک های مذکور با ایشان تسویه حساب نموده و استرداد لاشه چک را درخواست نماید و در صورت عدم استرداد باید دادخواست استرداد چک ها را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا جهت استرداد لاشه چک اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که اقدامی نکرد می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه بدید و بعد دادخواست استرداد لاشه چک

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه ارسال و سپس تحت عنوان خیانت در امانت میتوانید شکایت کنید