مشاوره حقوقی رایگان - ماشین به دلیل تصادف پارکینگ رفته و خارج هم شده

درضمن خودروی موردنطر دوسه موردبه علت تصادف که هم مقصربودم هم تصادف جرحی غیرمقصر به پارکینگ انتقال یافته ولی نامه ی ازادی ماشین وحذف خلافیهای کرونایی چون درآژانس کارمیکردم پلیس راهور درسبستم موردی نداشتن که دلیل بر توقیف یا مشکلی ثبت شده باشد...وازپارکینگ ازادشد..آیا اگر سایپا شاکی باشد وماشین اقساط معوق داشته باشد درسبستم پلیس راهور یاسیستم افسران داخل شهروجود داردکه مشخص شودماشین به علت اقساط توقیف شود...یعنی سیستم سایپا به پلیس راهوروراهنمایی متصل است اگرمشکلی داشته باشد جهت توقیف خودرو...ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است،
می توانید از طریق پلیس راهور پیگیری کنید