مشاوره حقوقی رایگان - کاربری ملک

باسلام و خسته نباشید
پدر بنده سال 63 ملکی رو خریداری کرده که به اشتباه در سند ملک، کاربری رو مسکونی نوشتن و پدرم بدون اطلاع از این موضوع و بدون پروانه اقدام به ساخت دو واحد تجاری کردند و قبل از آن زمان که پدرم اقدام به ساخت کنند، شهرداری قسمتی از ملک رو برداشته بوده (یعنی قسمتی از، کل اون ردیف مغازه ها) و در سند 184 متر نوشته شده(پس از برداشتن قسمتی از زمین)، تمامی همسایه ها که بازسازی کردن ملکشون رو، اون قسمتی رو که شهرداری برداشته بود رو پس گرفتن(یعنی کمی جلوتر اومدن)، حالا ما هم اقدام کردیم که جریمه های شهرداری رو پرداخت کنیم و موقع اندازه گیری و تهیه نقشه ملک، اون قسمتی رو که شهرداری برداشته بود رو هم گفتیم حساب کنن (یعنی هم ردیف با همسایه ها)، که جمعا میشه 207 متر(23 متر اضافه شد) و داخل مدارک اون قسمت های ساخته شده رو شهرداری خودش توی نامه ها تجاری زده و گفته که به قسمت های ساخته شده تجاری میده.
الان مشکل ما اینه، الان که جریمه ماده 100 رو پرداخت میکنیم، و داخل سند اولیه که کاربری مسکونی نوشته شده و در اندازه گیری جدید هم متراژ بیشتر از سند قبلی شده، اگر اقدام به درخواست سند تک برگی کنیم اون اختلاف متراژ در اندازه گیری جدید و کاربری مسکونی نوشته شده در سند اولیه، مشکل ساز خواهد بود یا خیر.
واینکه هزینه ی تغییر کاربری و اون متراژی که اضافه شده زیاد خواهد بود؟
اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید.
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

کاربری ملک تغییر کاربری ملک