مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام و احترام
بنده به خاطر مهریه خودروی شخصی ام توقیف شده (سمند)
با توجه به اینکه حدود 10 ساله که راننده ام و 5 ساله که با خودروی شخصی امرار معاش میکنم به عنوان استیجاری و سرویس که مدارکش موجوده و شاهد هم دارم (تنها شغلم فقط همینه).حتی اخرین قرارداد من به قبل اجرا گذاشتن مهریه بر میگرده ...اعسار بنده هم اومده و حتی در جلسه دادگاه اعسار زوجه شغل بنده و شرایط قرارداد را تایید کرده ...سوالم اینه اگر جهت مستثنیات دین بودن خودرو اقدام کنم با شرایط فوق امکان داره خودرو را بهم برگردونند...ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
سمند جزو مستثنیات دین نیست ولیکن اگرهمسر شما به این موضوع اقرار کرده که محل امرار معاش شماست میتوانید مستند به این اقرار پیگیر باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه مدارک نسبت به توقیف خودرو اعتراض کنید و اعلام کنید که خودرو مستثنیات دین محسوب می شود.