مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
زوجه از طریق اداره ثبت مهریه خود را مطالبه می نماید پرونده بدون هیچ گونه وصولی مختومه می شود
زوج به دلیل اینکه تمکن مالی در پرداخت یکجا ندارد قصد پرداخت مهریه به صورت اقساط با تقاضای اعسار دارد اما زوجه از طریق دادگاه اقدام نمیکند تا زوج تقاضای اعسار وتقسیط بدهد
به نظر شما بدون اینکه زوجه از طریق دادگاه مطالبه مهریه را انجام بدهد زوج میتواند مهریه را به صورت اقساط پرداخت نماید؟
زوج‌ میتواند دادخواست الزام خوانده (زوجه ) را به گرفتن طلب ملزم و به استناد رای اصداری دادخواست اعسار بدهد؟

پاسخ ها :

محمدرضا توکلی

جناب آقای محمدرضا توکلی :

با سلام ؛ تا حکم محکومیت صادر نشود ، امکان درخواست اعسار و قسط بندی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه از طریق دادگاه زوج می تواند. دادخواست اعسار بدهد