مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

اگر یکی از ورثه مدارک ( گواهی فوت و شناسنامه متوفی ) را داشته باشد و نخواهد به بقیه وراث بدهد آیا دادگاه آن شخص را مجبور به همکاری می‌کند ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از شورای حل اختلاف برای گواهی انحصار وراثت اقدام کنید از مراجع ذی صلاح برای مدارک استعلام‌ میگردد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. طرح دعوی در این خصوص ممکن است لیکن برای اخذ گواهی حصر وراثت، راه های سهل تر دیگری نیز وجود دارد؛ از جمله آن که در حین درخواست، استعلام از ثبت احوال درخواست شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک در صورت نیاز توسط شورا استعلام میشود