مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد بچه

سلام. حدود یکساله بخاطر طلاق درگیر دادگاه هستم بخاطر کتک کاری شوهر.دختر دوساله دارم.مردی که شخصیت پرخاشگر و عصبی داره. از خودش هیچ خونه ای ندارد و خونه مادرش زندگی میکنه . آیا میتونه دخترمو ازم بگیره؟؟ دادگاه دخترمو بهش میده؟؟؟
حالا گفتن تا 7 سالگی با مادر هست. بعدش میتونه ازم بگیره؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت حق و تکلیف برای پدر است اما اگر ثابت شود که پدر مصلحت طفل را رعایت نمیکند و یا امکان امرار معاش و تربیت درست را ندارد و یا اعتیاد و دست بزن دارد میتوانید دادخواست حضانت دهید

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

اولویت حضانت تا 7 سال با مادر و پس از آن تا 9 سال قمری با پدر خواهد بود در صورتی که در دادگاه ثابت کنید پدر صلاحیت حضانت ندارد، دادگاه حضانت رو به والد دیگر می‌دهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که در دادگاه ثابت کنید پدر صلاحیت حضانت ندارد، دادگاه حضانت رو به والد دیگر می‌دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 7 نیز اگر دادگاه مصلحت بداند می تواند حضانت فرزند را به مادر بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص مصلحت کودک برعهده دادگاه خانواده است

یک وکیل :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است
بعد از 7 سالگی با اثبات عدم صاحیت اخلاقی پدر حضانت از ایشان سلر خواهد گردید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از هفت سالکی بر اساس مصلحت طفل دادگاه تصمیم گیری خواهد نمود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اولویت حضانت تا 7 سال با مادر و پس از آن تا 9 سال قمری با پدر خواهد بود در صورتی که در دادگاه ثابت کنید پدر صلاحیت حضانت ندارد، دادگاه حضانت رو به والد دیگر می‌دهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد