مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین و موتور و کشته شدن راکب موتور سیکلت

با سلام و احترام
یک نفر با ماشین در جاده بین شهری که از کنار روستایی میگذشته با موتور سواری که اهل همان روستا بوده تصادف می‌کنه و راکب موتور سیکلت کشته میشه.
راننده ماشین گواهی نامه دارد ولی در تعطیلات عید به دلیل تخلف ازش گرفتن و فک کنم گفتن تا شیش ماه بهت نمی‌دیم.
الان شرایط استفاده از بیمه شخص ثالث چطوریه؟ آیا بیمه دیه رو پرداخت می‌کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

باسلام
بیمه مکلف به پرداخت دیه است ولی پس از پرداخت میتواند به مقصر جهت دریافت مراجعه کند.