مشاوره حقوقی رایگان - سفته امانتی

باسلام. بنده ده میلینون سفته سفید امضا به مصالح قالی به کسی دادم که بعد یک سال که قراردادمان تمام شده سفته ها را پسرش به اجرا گذاشته و محکوم شدم چه باید بکنم در قرار داد شماره سفته قید نشده است. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید و مشکل خود را حل نماید راه دیگری وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ادعای خویش را اثبات نمایید، وجود سفته در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی باید خلاف آن را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما به عنوان مدعی باید جهت اثبات ادعای خود باید مدرک داشته باشید و به صرف ادعا نمی توان کاری کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید جهت اثبات ادعای خود باید مدرک داشته باشید و به صرف ادعا چیزی ثابت نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باید جهت اثبات ادعای خود باید مدرک داشته باشید و به صرف ادعا چیزی ثابت نمیشود