مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف نظر

سلام. من از دوستی مبلغ 30 میلیون پول گرفتم چون خیلی لازم داشتم و گرفتار بودم به این شکل که ایشان گفتن چون کار بورس می کنن سهمی را به این مبلغ میفروشن و طی 3ماه همان تعداد سهم را که اگر کم یا یاد شد از نظر قیمت برایشان بخرم.
اما در پایان فروردین ایشان اطلاع دادن که سهام جایزه به سهمشان تعلق گرفته و تقریبا 90 درصد به سهم اضافه کردن
هر چند قیمت بسیار افت کرد بعد اضافه شدن سهام جایزه
و مبلغ بدیهی ب ای من تقریبا 90درصد بیشتر شد وبعدا این سهام رو فروختن و مبلغ بدیهی من رو 43 میلیون اعلام کردن
حالا می خواستم ببینم که آیا این روال کار درست هست یا نه؟
چون در ابتدا توافق کلامی ما بر روی همان تعداد سهمی بود که ایشان فروختن و صحبتی از سهام جایزه پایان سال این سهم نبود
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ملاک‌ قرارداد و توافق فیمابین است اگر خلاف قواعد آمره نباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست مطابق قرارداد عمل گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر نتوانید توافق شفاهی خود را ثابت کنید باید مبلغ بدهی را پرداخت کنید