مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت

با عرض سلام و احترام. پدر بنده درسال 62 که هنوز ساختار سپاه و نیروهای مسلح به صورت کامل نبوده به عضویت سپاه پاسداران درآمده و با حکم ماموریتی از بندرعباس به سمت کرمان با خودروی سازمانی درحین انجام وظیفه به علت واژگونی خودرو از دنیا میره.14سال پرونده از بنیاد شهید تایید شده بود و پدرم در گلستان شهدا دفن شد ولی پس از 14سال بنیاد پرونده را مسدود و به سپاه عودت داد. ضمنا سپاه که ماموریت به پدرم داده شهادت را احراز و تایید کرده ولی بنیاد قبول نداره باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سپاه در کمیسیون ویژه خود پدر شما را در حکم شهید تلقی نموده و بنیاد از پذیرش آن امتناع می نماید و اختلاف نظر وجود دارد موضوع در کمیته ویژه رفع اختلافات بین سپاه و بنیاد از طریق ستاد کل نیروهای مسلح پیگیری گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ستاد کل نیروهای مسلح پیگیری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق ستاد کل نیروهای مسلح پیگیری گردد