مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

با سلام
پدر اینجانب در سپاه استخدام بود و در حین ماموریت عملیاتی ماشین دچار سانحه شد و متاسفاته فوت شدند. بعد از پیگیری های ما ماده 134 سپاه پدرم را شهید تشخیص داد و بعد از اون دیگه خبری نشد هر چی پیگیری کردیم گفتن پرونده رفته ستاد کل کشور باید از اونجا تایید بشه الان سه ساله بلاتکلیفه هر جایی هم میرم هیشکی جوابگو نیس میشه راهنمایی کنین از کجا پیگیری کنم آیا خود ستاد کل کشور برم جوابمو میده؟؟؟ من از منطقه بلوچستان هستم با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
البته ما چیزی به نام ستاد کل کشور نداریم . احتمالاً منظور ، ستاد فرماندهی کل سپاه یا ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح است . گذشت سه سال از این موضوع و عدم نتیجه، غیر عادی به نظر می رسد .شما در ابتدا به ستاد فرماندهی کل سپاه واقع در تهران - انتهای اتوبان افسریه (بسیج) - میدان شهید کلاهدوز مراجعه و موضوع را پیگیری کنید . اسناد و مدارک مربوط به شهید و اوراق هویت خودتان را هم به همراه داشته باشید. موفق باشید