مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

با سلام
رای دادگاه

از سوم اردیبهشت تا صدور حکم با عنایت به جامع محتویات پرونده از جمله فتوکپی مصدق نکاحنامه رسمی شماره **** وجود علقه زوجيت
بين طرفين متداعيين به سبب عقد نکاح دائم محرز است و در مورد خواسته خواهان با توجه به اظهارات خواهان پرونده و با عنایت به سائر
قرائن و شواهد موجود و نظریه اعضاء شورا و اینکه خوانده محترم با وصف اظهارات و دلائل ابرازی خواهان در شورا حاضر نگردیده و
ا به مواد (1102-1106-1107(
دفاعيات موثری ارائه نکرده لذا با التفات محتویات پرونده خواسته خواهان را ثابت تشخيص داده و مستندً
قانون مدنی خوانده را به پرداخت نفقه معوقه ماهانه مبلغ 000/300/1 تومان از 3/2/1401 لغایت صدور حکم 25/2/1401 به
انضمام مبلغ 000/180 تومان هزینه دادرسی محکوم می نماید. این رای غيابی طبق ماده 25 ق شورا و ظرف بيست روز پس از ابلاغ
قابل واخواهی در شورا می باشد و بدوا ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در محاکم عمومی می باشد.

بنده از تاریخ اول فروردین 1401 مبلغی حدود 2.700.000 تومان واریز کردم آیا میتونم همون مبلغ واریزی رو به عنوان نفقه ای که دادگاه گفته در نظر بگیرم و مستند به دادگاه ارایه بدم
باید دادخواست تنظیم کنم؟ تحویل شعبه باید بدم یا دفاتر خدمات قضایی؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
باید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی واخواهی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید واخواهی کنید در جلسه فاکتورهای واریزی را ارایه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.