مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

با سلام. بنده ملک ورثه ای داشتیم که درخواست الزام به سند دادم طی مراحل کار در دادگاه انجام رای صادر شده ملک به اسم بنده شود و کسی هم اعتراضی نداشته و الان در دفترخانه کار انتقال رو انجام دادم ، ملک تجاری مسکونی میباشد حال مساحت کل 63 متر میباشد که در دادخواست نیز همین متراژ انجام گرفته و پول 63 متر برایم حساب و پرداخت کردم اما یکی از ورثه قولنامه ای ارائه داده که 6 متر از مغازه که راهرو طبقه مسکونی هست متعلق به واحد مسکونی میباشد در حالی که بنده مساحت 63متر برایم حساب و پولش را نیز داده ام الان میخواهم رفع تصرف انجام بدم ایا میتوانم حقم را بگیرم لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
در حال حاضر برابر اسناد و دادنامه شما مالک هستید ایشان ابتدا باید مالکیت خود را در دادگاهبه اثبات برساند.برای رفع تصرف باید دادخواست دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوای کنید، نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد بهتر است از طریق قانونی اقدام کنید