مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق سالهای قبل

با سلام
با توجه به اینکه مادرم از سال 85 قانونا می توانسته حقوق پدرش را دریافت کند ولی ما اطلاع نداشتیم و به همین دلیل مادرم متحمل خسارات مالی شده و برای گذران زندگی مجبور به فروش خانه مسکونی خود شده اند آیا برای جبران خسارت وارده امکان پیگیری و دریافت حقوق از سال 85 وجود دارد.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر از زمان درخواست و احراز شرایط مستمری دریافت میکنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمانی که اقدام کنند مستمری تعلق می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از فوت پدرش اگر درخواست مستمری کرده باشد بله . اما در غیر این صورت به ماقبل برگشت نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از زمانی که اقدام کنند مستمری تعلق می گیرد