مشاوره حقوقی رایگان - معنی کسر از آمار در دادگاه کیفری

باسلام بنده از دونفر در دادسرای قایم شهر شکایت کردم و پس از مدت یک سال قرار منع تعقیب صادر شد بنده به قرار صادره اعتراض کردم پس از یک ماه پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شد چند روز بعد به درگاه خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کردم نوشته بود
_ دستور قضایی کسر از آمار صادر شد
_ نسبت به پرونده شکایت ... .... برعلیه ....... مبنی بر کلاهبرداری کسر از آمار صادر شد
پرونده مختومه شد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " یعنی رای صادر و پرونده از لحاظ رسیدگی مختومه و از موجودی پرونده های جاری کسر شد .

پرسشگر :

خوب این بدون صدور راا ی ویا پاسخ به اعتراض انجام شده است

یک وکیل

پاسخ سؤال دوم : تصمیم (حکم) قطعی به تأیید قرار منع تعقیب صادر شده است .