مشاوره حقوقی رایگان - اقدام برای شکایت از همسایه ای که روی ماشین خط انداخته و شاهدی هم ندارم چه باید بکنم؟

با سلام و دعای خیر . به دلیل اختلافات در آپارتمان همسایه عقده ای ماشین صفر را چندین خط انداخته است. میدانم که او انجام داده ولی شاهدی ندارم. از چه راهی برای شکایت اقدام کنم و آیا می توانم او را محکوم نمایم؟؟؟ سپاسگزار خواهم بود پاسخ دهید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای اثبات ادعای خود نیاز به دلیل دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید جهت ادعای خود شاهد یا مدرکی داشته باشید و بدون شاهد و مدرک قابل اثبات نیست و صرف ادعا کافی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی مطابق قاعده فوق می بایست دلیل داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شاهد یا دلیل دیگری نداشته باشید نتیجه ای ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعا نداشته باشید بی فایده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید مدرک داشته باشید در غیر این صورت طرح دعوا بی فایدس

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید طرح شکایت کیفری تخریب عمدی خودرو را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید وباید ادله اثباتی خودرا ارائه نمایید مثل دوربین مدار بسته یا شهادت شهود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید حتما ادله مثل شاهد یا دوربین جهت اثبات ادعا داشته باشید وبعد شکایت تخریب عمدی دردادسرا اقامه کنید