مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی ماشین در پارکینگ

سلام،همسایه ما از روی لج بازی اومده داخل پارکینگ خودرو بنده آسیب زده و خط انداخته شکایت کردم، چون دوربین نداره پارکینگ و من شاهد دارم که کار این شخص هست و قبلا هم بنده رو تهدید کرده وشکایت هم بابت تهدید و مزاحمت کردم. الان من چجوری میتوانم اثبات کنم این شخص باعث تخریب خودرو بنده شده شورای حل اختلاف هم رفتم گفتن پرونده بره دادسر برای رسیدگی چه اتفاقی میوفته اونجا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده تحت عنوان جرم تخریب رسیدگی میشود در صورت اثبات ، ملزم به جبران خسارت است

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام . عنوان کرده اید که شاهد دارید و از قبل هم مورد تهدید بوده اید . با شهادت شهود ، احتمال اثبات ادعای شما دور از ذهن نیست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگر شهود دیده باشند قابل اثبات است وگرنه خیر