مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کلانتری محل

با سلام.
بنده برای قضیه ای به کلانتری رفتم ولی کلانتری درب رو باز نکرد و کار مارو به روز بعد موکول میکرد. بعد از اصرار من تازه اومد پایین و از پشت درب کوچک با من صحبت کرد. بعد با اصرار پدرم، درب رو باز کرد و ما در حیاط با افسر نگهبان حرف زدیم. وقتی که با ما حرف میزد به من گفت که من میشناسم شماها رو، میخوای یه چیزی از من دربیاری که من اونو به شما نمیگم. شماها همتون همینجوری هستید.
میتوانم از این مامور بابت راه ندادن ارباب رجوع، موکول کردن کار به روز بعد و استفاده از الفاظ نامناسب شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مرضیه شعله سعدی

سرکار خانم مرضیه شعله سعدی :

بله صد درصد میتونید. شما در سامانه 197 میتونید شکایت خودتون رو ثبت کنید و همچنین برای شکایت حضوری راهنمایی بشید.
سوال دیگه ای داشتید بنده در خدمتم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 197تماس بگیرید و گزارش دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی برای اثبات ادعا دارید میتوانید ابتدا با شماره 197 تماس بگیرید و سپس ثبت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا با شماره 197 تماس بگیرید و سپس ثبت شکایت کنید