سلام وقت بخیر.. نه ایشون به صرف داشتن حق تعیین محل سکونت واجد حق طلاق از طرف دادگاه نمیشن و این حق تنها باعث میشه که درصورت زندگی نکردن باشما و تعیین مسکن در محل دلخواه خودشون همچنان واجد نفقه محسوب شن. اما داشتن حق طلاق بحث متفاوتی هست که ارتباطی به مشکل شما نداره. سوال دیگری بود در خدمتم.
تهیه منزل مناسب در شان زوجه و اثاث الییت مناسب از جمله نفقه است که طبق شرط ضمن عقد مکان آن بر عهده زوجه است.منتها با توجه به پرداخت نففه(وجه نقد)ترک انفاق محسوب نمیشود با عنایت به اینکه6 ماه ترک انفاق از مواردیست که زنمیتواند درخواست طلاق نماید ،خیر دادخواست طلاقش پذیرفته نمیشود.فقط شما دادخواست الزام به تمکینتان پذیرفته نمیشود چون ابتدا باید منزل در مکان مورد نظر زوجه تهیه نمایید...
با سلام شما میتوانید شکایت های متعددی نمایید از نوع کیفری و
با سلام اگر دادگاه حکم به تهیه مسکن داده باشید و زوجه احرائیه بگیرد و شما اقدام نکنید به استناد حکم مذکور میتواند طلاق بگیرد.
با سلام خیر شرط تعیین مسکن ارتباطی به طلاق ندارد
اگر شرط تعیین مسکن برای زوجه در عقد نامه قید شده باشد در صورت عدم رعایت زوجه میتواند به استناد ان شرط ضمن عقد خود را مطلقه سازد
اگر شما موافقت نکنید با اثبات غیر وحرج خانم میتواند دادخواست طلاق دهد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.