مشاوره حقوقی رایگان - درباره سند و ساخت و ساز غیر مجاز

سلام . خسته نباشید. پدر شوهرم در مورخه15/1/1400به اندازه یک مغازه از زمین خیاطی را که در ان ساکن است را فروخته، در صورتی که از دوسال گذشته سند حیاط در گرو دادگاه بوده پدر بازداشت بوده که برا در شوهرم به خریدار گفته این زمین مشکل دارد ولی اعتنایی نکرده و پدر شوهرم برگ چهار فوت میکند قولنامه در یک برگه نوشته شده که در دست خریدار است واکنون که قصد ساخت وساز دارد بچه ها جلوگیری کرده و باعث دعوا و فحش و ناسزا گفتن شده، ایا میتوان این زمین را از خریدار پس گرفت در ضمن مشخص میشود که دست کاری شده و پدر شوهرم البته از زبان مادر شوهرم که میگوید قرار بود که یک مغازه 3 در 4بفروشد نه 43متر زمین ..

لذا از شما وکلای محترم تقاضای راهنمایی و کمک دارم با تشکر.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مستندات است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید