مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل زمان ملاقات فرزند

باسلام
همسر سابقم 8 ساعت اخر هر هفته دادگاه وقت ملاقات بهش داده که بچه رو میاد میبره . هفته پیش بچه رو که تحویل گرفتم ازش بعد از 8 ساعت دخترم گریه کرد که بابا طلاهامو گرفته ازم زنگ زدم میگه اصلا بچه که تحویل دادی طلا نداشته و رابطه نامشروع داره و دخترمو همراه خودش سر قرار و مجلس مبتذل میبره مدارک معتبر دارم حالا سوالم ..
1 . میخوام دادخواست منع خروج دخترم بدلیل سو استفاده از فرزند دخترم طلاهاش و رابطه نامشروع جلو چشم دخترم بدم دادگاه ایا میشه استراد طلا دخترم رو همراه دادخواست کاهش تقدیل زمان ملاقات بدم یا نه جدا جدا باید دادخواست بدم چون طلا دخترمو زمان ملاقات که دخترم در اختیارش بوده ازش گرفته
2، ایا دادخواست کاهش زمان ملاقات بدلیل روابط نامشروع و بردن دختر 7 ساله من همراه پدرش به مجالس مبتذل و ،،،،، طبق مدرک معتبر ایا میشود اول درخواست دستور موقت برای منع خروج دخترم بدم .ممنونم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوعات مختلف و بصورت مجزا مطرح نمایید ضمن اینکه برای بعضی عناوین کیفری و و بعضی حقوقی باید مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع سرقت طلاهای دخترتان کیفری است و باید به دادسرا شکایت کنید و موضوع کاهش مدت ملاقات پدر طفل حقوقی است و باید به همان دادگاه خانواده دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابا ملاقات می توانید می توانید دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سرقت طلاهای دخترتان کیفری است موضوع کاهش مدت ملاقات پدر طفل حقوقی است و باید به همان دادگاه خانواده دادخواست بدهید هردو را دردفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..