مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام
من به همراه یکی از دوستان قدیمی که اعتماد کامل به ایشان داشتم قرار شد که یک قطعه از زمین پدری من ویک قطع زمین ازایشان رابا یک قطعه زمین ازشخص دیگری که از آشنایان ایشان بود معاوضه کنیم وبه دلیل شرایط کاری من که در دسترس نبودم یک قولنامه به صورت دستی بین من ودوستم راجب به زمین من بسته شد
که مابقی کارهای مربوط به خرید وفروش توسط ایشان انجام شود چندی بعد من از شخصی که دوستم به عنوان معاوضه گر معرفی کرده بود مراجعه کردم وازایشان درمورد معامله جویا شدم که ایشان اعلام داشت ایشان هیچ قراری برای معاوضه زمین نداشته واز اول قرار برین بوده که زمین های من ودوستم را به صورت نقد خریداری کند. که درپایان ایشان از ین معامله پشیمان شده و هیچگونه معاوضه یا معامله بادوست من نداشته است.
ولی دوست من بااین دروغش برملا شده همچنان بر دروغ گویی خود مصر است .
خواهشمنداست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زمانی که ادعای دروغ مطرح می کند در حضور شاهد فیلم بگیرید یا صدای وی را ضبط کنید و سپس با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است بديهي است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود