مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام. من مهرماه 99 در یکی از روستاهای قائم شهر یک قطعه زمین 200 متری از یک قطعه زمین بزرگ رو در بنگاه قولنامه کردم. فروشنده طبق برگه کروکی زمین و نقشه تفکیکی که برای من واتساپ کرد مدعی شد که این زمین داخل بافت هست و گفت که میتونه حتی جواز ساخت هم برام بگیره. با گذشت یک سال هنوز نتونسته جواز بگیره و من یک ماه پیش مدراک اقدامات شو خواستم. فروشنده درخواست مدارک صدور مجوز برای آخرین قطعه رو برام فرستاد و من با استعلامی که هفته پیش کردم متوجه شدم به دلیل این که زمین ها توی بافت نیست مجوز ساخت داده نمیشه. آیا این مصداق کلاهبرداری است و میشه ضمن فسخ قرارداد ادعای خسارت هم کرد؟

پاسخ ها :

خرید زمین خارج از بافت بدون اطلاع فریب در معامله زمین کلاهبرداری