مشاوره حقوقی رایگان - اجازه دختر بعد از عقد بر عهده پدر آن است یا همسر ؟

سلام
من 2 سال است عقد کردم و هنوز مراسم عروسی نگرفتم ، پدر دختر
همسر بنده را می تواند هر کجا که بخواهد بدون اجازه همسرش ببرد ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام قانوناً خیر ولی عرفا خصوص در زمان عقد این اتفاقات رایج است ولیکن عرض کردم قانونی نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال گنگ و نامفهوم است ولي به طور كلي پاسخ منفي مي باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا وقتی که در خانه پدر زندگی میکند عرفا تابع پدر است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. قانوناً خير ولي عرفا دختر تا زمانيكه در منزل پدر زندگي ميكند تابع پدر مي باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً با عقد رسمی رابطه زوجیت برقرار خواهد شد و حقوق طرفین نسبت به هم محقق می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا خیر و عرف معمولاجامعه خلاف ان هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر اما تاوقتی در منزل پدر باشد تابع پدر می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسرتان باید از شما اجازه بگیرد ولی اگر به هر دلیلی اختلاف داشته باشید می تواند به هر جایی که خواست بره و اعتراض شما فایده ای نخواهد داشت.
بهتر است مقدمات زندگی مشترک را فراهم کنید و زندگی مشترک را شروع کنید و بخاطر اینگونه مسائل درگیری و اختلاف درست نکنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنا بر عرف رایج جامع ایران به عهده پدر است یکن قانونا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنابر عرف به جهت عدم مهیا نمودن زندگی مشترک بله