مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

باسلام بنده مدتیه مشکل خانوادگی دارم و همسرم تقاضای نفقه از دادگاه کرده بودن که دادگاه هم چندماه پیش ازچندتاازحسابهای بنده استعلام موجودی گرفتن ولی حساب بانک صادراتم مسدودنبودواینترنتی کارای انتقال وجه راانجام میدادم تا اینکه چندروز پیش خریدوفروش دلار در حساب اول پرداخت انجام دادم وهمون روزیکه سایت برای من وجه واریز کرد حسابم مسدود شده حالا نمیدونم بابت شکایت همسرم بوده یا خریدوفروش پراید اول پرداخت بوده باید چه کارکنم بفهمم دلیلش چی هست؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام مرجع مسدودی حساب را مطلع و پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق مرجعی که حساب را مسدود کرده موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق مرجعی که حساب را مسدود کرده موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور مسدودی داده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مرجع مسدودی حساب را مطلع و پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به مرجع مسدودی حساب مراجعه نمایید تا متوجه علت مسدودی شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی بانک مربوطه پیگیری کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت شما بخير .
از طریق مرجعی که حساب را مسدود نموده موضوع را پیگیری نمایید.