مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن از طرف مادر

سلام من یک دختر هستم و 11 سال و نیمم هست. مادر من از لحاظ روانی مشکل داره و خیلی دعوا میکنه همین تازگیا شونمو نیشگون گرفت و کبود کرد. بعد 5 روز هنوز جاش بود. و یکدفعه ی دیگه که خیلی وقت پیش بود. تقریبا یه سا و نیم پیش فکر کنم بود. اون موقع یه چند وقت بود زیاد میزد من رو.اون روز بابام حمام بود و من و مامانم بحثمون شده بود. اون خیلی محکم گلوم رو چسبوند به دیوار و همون موقع بابام حوله خواست و دیگه ولم کرد. یه چند روز قبلش هم داشتم تکلیف یا املا مینوشم. نمیدونم بد نوشتم یا اشتباه نوشتم که چند بار زدم و بعدش با وزن هشتاد و چند کییلویی نشست روم و دهنم رو هم گرفت. خلاصه خیلی اذیت میکنه سر کوچک ترین چیز ها هم سرم داد میزنه مثلا دو سه روز پیش اون خواب بود و منم داشتم میرفتم آب بخورم. بعده چون صدای پام شنید بود و بیدار شده بود خیلی عصبانی بود و دستمال کاغذی رو طرفم پرت کرد و کلی فحش بی ادبانه نصیبم کرد. (کلا فحش زیا میده ) سوالم اینه که منم میتونم تو دادگاه ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام به فامیل نزدیک اطلاع بدهید یا به اورزانس اجتماعی که باهاشون صحبت کنند