مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری

سلام من رفتم یک باغ بخرم گفتن که بایدبریم محضرتاوکالت محضری بده رفتم محضروکارت امایش رادراوردم که وکالت محضری بده ازسندبه من محضرگفت همچین امکانی برااتباع وجودنداره میخواستم بدونم چیکارکنم من الان سندکه نمیشه وکالت محضری نمیشه الان من چکار کنم اخه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اتباع نمی تواند در ایران باغ خریداری کنند و معامله آنها به نظر باطل است و هیچ اثری ندارد و برای آنها ایجاد مالکیت نمی کند.
در عمل اتباع با قرارداد عادی اقدام به معامله می کنند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اتباع خارجی حق داشتن اموال غیر منقول را ندارند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع مقدور نمی باشد برای اتباع خارجی