مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید من برج 5گواهی نامه موگرفتم

سلام خسته نباشید من برج 5گواهی نامه موگرفتم ولی چندبرج گمش کردم اما الان که رفتم اقدام کردم برای کوتاهی قد گفتن که باید برم کمیسیون اونجا چطوری اصلا کارم انجام میشه بدون دردسر کمیسیون چکارمیکنه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این امر فنی است ودرتخصص وکیل نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بررسی لازم صورت میگیرد با توجه به داشتن گواهی نامه از قبل تصور نمی کنم مشکلی باسد.