مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و تقبل هزینه نگهداری دختر مطلقه

با سلام
من و همسرم حدود 6 سال پیش جدا شدیدم در ان زمان مادرش مسولیت نگهداری از دخترمان را قبول کرد ، دخترم سال گذشته ازدواج کرد و حدود دو ماه پیش جدا شده ، و همزمان همسر سابق من هم ازدواج کرد ، حالا با این وضعیت نگهداری و پرداخت هزینه زندگی دخترم بعد از طلاقش با کیست ، و اصولا بعد از طلاق فرزندان ، دوباره مسئولیت نگهداری با والدین میباشد؟ ممنون از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است بعد از بلوغ اصولا موضوع حضانت منتفی است.

یک وکیل :

با سلام از لحاظ قانونی در بحث حضانت صحبت از طفل شده و با توجه به اینکه با خروج از دوران طفولیت حضانت تکلیف نیست از لحاظ قانونی مسئولیت ندارید از لحاظ اخلاقی و عرفی قطعا مسئول هستید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حضانت بعداز 7سالگی با پدر و پرداخت نفقه دختر هم تا زمان ازدواج یا اشتغال برعهده پدر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت نفقه دختر مجرد تا زمانیکه شاغل نیست با پدر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است مگر اینکه دادگاه برخلاف آن صلاح بداند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضانت بعداز 7سالگی با پدر و پرداخت نفقه دختر هم تا زمان ازدواج یا اشتغال برعهده پدر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از بلوغ اصولا موضوع حضانت منتفی است.ولی نفقه با پدر هست