مشاوره حقوقی رایگان - کتمان واقعيت

خانه‌ای را پدرمان در قولنامه ذکر شده‌ به‌ مبلغ صد تومان فروخته ونقد دریافت کرده ، کد رهگیری هم دارد.
بعد 3سال دادخواست داده مبلغ را نگرفته وادعای مبلغ ثمن‌ معامله‌ و سود آن را دارد.
ما هیچگونه مدرکی نداریم ، چون تو منزل بدون هيچ مدرکی دادیم .
درضمن خانه تحويل ماست وپدرقفل را عوض کرده وما دسترسی به خانه نداریم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه قید شده که کل مبلغ پرداخت گردیده شما نیاز به اثبات ندارید ایشان باید دلیل بیاورند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام با ارایه دلایلی چون گواهی گواهان یا تقاضای اتیان سوگند پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد