مشاوره حقوقی رایگان - جلب ماشین شریکی برای مهریه

سلام وقت بخیر. من و همسرم مالک یک دستگاه سواری هستیم (شریک هرکدوم سه دانگ ). من ماشینو گرفتم الان تو پارکینگ هست
سوالم این هست که همسرم میتونه ادعا کنه و مدارک بیاره که با اون ماشین تو آژانس کار میکنه تا ماشین رو دربیاره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت مهریه توقیف کرده باشید، با توجه به اینکه شریک هستید نمی تواند ادعایی مستثنیات دین مطرح کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در هر صورت شما مالک سه دانگ ان هستید

یک وکیل :

با سلام در فرض اثبات شراکت خیر