مشاوره حقوقی رایگان - جرائم اینترنتی

با سلام مدت رسیدگی به شکایت جرائم اینترتی چقدر است؟ صفحه ای در اینستگرام ایجاد شده و در آن اسم و نام خانوادگی فرد وجود دارد ولی هیچگونه عکس ، صوت یا فیلم شخصی در آن وجود ندارد با توجه به اینکه کلا صفحه دلیت اکانت خورده میخواستم بدونم تا کی پرونده شکایت باز است و تا چند روز بعد مختومه میشود با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر در این مورد شکایتی مطرح شود بستگی به مراحل تحقیقات و بازپرسی پلیس فتا خواهد داشت و نمی توان زمان دقیق مختومه شدن را تعیین کرد.