مشاوره حقوقی رایگان - توضیح جرم پیامکی

سلام وقتتون بخیر ، خسته نباشید.یه سوالی داشتم در رابطه با این که من همسرم فوت کرده و با آقایی ازدواج کردم و چند مدت پیش باخانم سابق همسرم ، بحث و بگو مگو کردیم و ایشون تلفنی برای من حرفای بد و تو هین آمیزی زد و تلفن رو قطع کرد و من عصبانی شدم و خواستم دوباره زنگ بزنم و جوابشو بگم که جواب نمی‌داد و من توی پیامک مجبور به جواب ایشون شدم الان ایشون رفته ازمن شکایت کرده،و دوبار ب شورای حل اختلاف رفتیم که رضایت ندادن،الان برای من از دادیاری این پیام اومده (موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط، برای اخذ توضیح مهلت حضور 3 روز)من متوجه این اخطاریه نشدم،لطفا راهنماییم کنید،و اینکه جرمش چی میتونه باشه.
با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای بازجویی احضار شده اید بستگی به الفاظی دارد که بکار برده اید جرم شما ممکن است توهین تلقی یا افترا یا تهدید باشد وهریک مجازات گونانگونی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضورا مراجعه کنید بستگی به عبارات مورد استفاده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فعلا جرم شما ثبات نشده فقط جهت پاسخ به برخی سوالات و دفاع از خودتون مراجعه میکنید