مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر دقیق ماده 471 آیین دادرسی

همانطور که می دانید در ماده 471 آیین دادرسی کیفری آمده که آرای وحدت رویه درباره رای های قطعی شده بلا اثر است. سپس ذیل آن آورده شده که اگر حکم هنوز اجرا نشده یا در حال اجرا باشد قابل تسری است.

حال برخی معتقدند که این فقط شامل امور کیفری می شود و شامل احکام مدنی و حقوقی نمی شود. برخی هم قایل به هر دو هستند و امور مدنی و حقوقی را هم شامل می دانند.

نظر شما چیست ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ددادگاههابر اساس رویه عمل میکنند