مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بعد از مختومه شدن پرونده اجرائیه

سلام و ممنون از سایت خوبتون
خانوم بنده ب علت اجرای مهریه از طریق اداره ثبت پلاک ماشین بنده رو توقیف کرد و روز بعد سازش کردیم و پرونده مختومه شد و هیچگونه دادخواست دیگه ای نکرد و پرونده اصلا ب دادگاه نرفت و بنده بعد از چندماه ماشین رو منتقل کردم و الان دوباره دادخواست اجرای مهریه رو داده و اون نامه اداره ثبت ک مربوط ب سری قبلی بوده ک ماشین توقیف شده رو پیوست دادخواست اجرای مهریه خود کرده، منتها تو نامه اداره ثبت نوشته ک زوجین سازش کرده و پرونده مختومه اعلام شده و این نامه صرفا ب درخواست خواهان و برای ارائه ب مراجع قضایی صادر شده و اعتبار دیگه ای نداره ، الان تکلیف ماشین بنده چی میشه و فرار از این محسوب میشه ؟؟
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر فرار از دین محسوب نمی شود و قابل توقیف نیست، زوجه صرفا می تواند دعوای ابطال معامله صوری مطرح کند که اگر توانست صوری بودن معامله را اثبات کند معامله را قابل ابطال است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در ابتدا نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر است اما به نظر فرار از زندان محسوب نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فرار از دین نیست ولی زوجه میتواند تحت شرایطی معامله را با ادعای صوری بودن باطل کند که البته با توجه به شرایط اثبات ان هم سخت است