مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زندگی مشترک

1:اگه همسرم از من تمکین نکنه و ناشزه بشه آیا اجرت المثل ایام زندگی بهش تعلق میگیره؟
2:اجرت المثل برای هر سال چقدره ؟
3:اگر من قبل از درخواست طلاق اموال و پولمو منتقل کنم و بعد درخواست طلاق بدم آیا اجرت المثل رو میتونم قسطی کنن؟ خانمم نمیتونه به این کار من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورتیکه طلاق بعلت سورفتار وعدم تمکین زن باشد به زن اجرت المثل تعلق نمیگیرد
اجرت المثل را کارشناس بررسی میکند