مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات محلی استخدام

سلام وقت بخیر بنده برای استخدامی افسری نیروی هوایی ارتش اقدام کردم،و مراحل پزشکی و مصاحبه ها رو به لطف خدا قبول شدم
حالا فقط تحقیقات محلی مونده
ولی چالشی که برام وجود داره اینه که من چندتا کانال طنز تو روبیکا دارم و هیچ گونه پست بی ادبی هم نمی‌ذارم و با کسی هم در ارتباط نیستم،سوالم اینه که داشتن این کانال ها برام مشکلی در فرایند تحقیقات پیش نمیاره،مشکلی نیست که کانال هامو همچنان اداره کنم،چون خوشحالی مردم برام خیلی لذت بخشه
ممنون میشم که حتما منو راهنمایی کنید ?

پاسخ ها :

تحقیقات محلی استخدام استخدام