مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دستور تخلیه فوری مورد اجاره و واریز وجه الرهن به حساب شورا حل اختلاف

باسلام و تشکر از راهنمایی های مناسب و پاسخگویی سریع شما ،
سوال بنده این است که شنیده ام جهت درخواست دستور تخلیه فوری باید وجه الرهن به حساب شورا واریز گردد ، حال با توجه به اینکه مستاجر چند ماه متوالی اجاره پرداخت نکرده همچنان باید وجه الرهن واریز شود ؟
در صورت عدم وجود امکانات مالی جهت واریز وجه الرهن به حساب شورا آیا راهی جهت تخلیه وجود دارد ؟ به عنوان مثال گذاشتن وثیقه یا چک یا سفته ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای گرفتن دستور تخلیه باید وجه الرهن واریز شود و شما خودتان نمی توانید از مبلغ ودیعه ای که در اختیارتان است برای پرداخت نکردن اجاره بها و ... بردارید. شما بایستی جداگانه به شورای حل اختلاف (اگر خواسته مالی شما تا بیست میلیون تومان باشد) یا دادگاه (اگر خواسته مالی شما بیش تر از بیست میلیون تومان باشد.) مراجعه کنید با دادخواستی جداگانه تحت عنوان مطالبه اصل اجاره بها و ضرر و زیان به میزان مبلغی که ادعا دارید و درخواست صدور قرار تامین خواسته بخواهید ودیعه نزد شورا یا دادگاه توقیف بماند. پس از رای آن مبلغ اجاره بها و ... که حق شماست از ودیعه به شما و بقیه به مستاجر داده خواهد شد. بهتر است این دادخواست را قبل از درخواست دستور تخلیه انجام دهید تا گواهی توقیف مبلغ ودیعه را به همراه درخواست تخلیه به شورای حل اختلاف یا دادگاه بدهید. مکانزیم قانون در حال حاضر واریز وجه به شماره حساب مشخص شده است.