مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و تادیه با اعسار

سلام وقتتون بخیر
بنده سه فقره سفته دارم 3 ساله اجرا گذاشته شده طرفم دو ساله معسر از هزینه دادرسی شده خواستم بدونم تو این 3 سال ک اجرا گذاشتم چون طرف هیچی نداره کلا بهش تاخیر و تادیه تعلق نمیگیره فقط باید اصل مبلغ سفته ها رو قسطی بده؟با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از ابتدا واخواست سفته ها را گرفته باشید و در دادخواست اولیه تقاضای تاخیر تادیه داده باشید . به شما تعلق میگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام دادخواست اعسار را پیگری نمایید و نسبت به افزایش اقساط متقابلا" دادخواست ارایه بدهید