مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال به یک فرزند

آیا پدری که چند فرزند دارد میتواند تمام اموالش را به یک فرزند واگذار کند؟از لحاظ قانونی منعی ندارد؟اگر بچه های دیگر بعدها شکایت کنند میتواند از اون فرزند پس بگیرند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وصیت اموال تنها تا یک سوم جایز است . مگر انکه وراث دیگر رضایت دهند . اما در قالب عقد صلح و هبه و بیع ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صورت عقد صلح و هبه و بیع ممکن است در غیر اینصورت میتوانند بعدها اعتراض کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام افراد تا زمانی که زنده هستند می‌توانند همه اموال خودرا به نام هرکسی که خواستند بزنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی می تواند در زمان حیات خود نسبت به اموال خود هرگونه تصمیمی که می خواهد بگیرد ارتباطی به رابطه پدر و فرزندی ندارد و دیگران هم هیچ کاری نمی توانند انجام دهند هرکسی اختیار مال خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر می تواند در زمان حیات تمام اموال خود را به یکی از فرزندان و یا هر کس دیگری که خواست انتقال دهد.
بهتر است انتقال به صورت تنظیم صلحنامه عمری با حق فسخ باشد که اگر بعدا پدر پشیمان شد فسخ کند و هم اینکه بعدها بقیه فرزندان ادعای معامله صوری و یا اینکه ثمن معامله را مطالبه نکنند.