مشاوره حقوقی رایگان - اعمال رای وحدت رویه دیوان عالی کشور

من یک پرونده حقوقی داشتم که رای تجدیدنظر به نفعم بود اما در دیوان به ضررم رای داده شد . اما سپس هیات عمومی دیوان عالی کشور یک رای وحدت رویه صادر کرد که مطابق نظر دادگاه تجدیدنظر بود و به نفع من .
حالا من برای اینکه از این رای وحدت رویه استفاده کنم باید چیکار کنم ؟ اعاده دادرسی یا … ؟
در ضمن رای قبلی هنوز اجرا نشده ، در ماده 471 آیین دادرسی هم گفته اگه هنوز اجرا نشده میشه رای وحدت رویه رو اعمال کرد . نظر اساتید حقوق چیه ؟

پاسخ ها :

اعمال رای وحدت رویه دیوان عالی کشور رای وحدت رویه دیوان عالی کشور