مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات مدیر ساختمان

با سلام و احترام
ساختمان 8 واحدی هستیم که مدیریت بدون نظر ساکنین از شخصی به شخص دیگر منتقل شده مدیریت جدیدتخلفاتی به شرح ذیل دارد، لذا تقاضای راهنمایی برای شکایت دارم.
1) عدم ارائه بیلان ماهانه توسط مدیر ساختمان
2) بصورت سرخود و بدون مشورت با ساکنین و مالکین اقدام به افزایش شارژ از یک میلیون ریال به یک میلیون و پانصد هزار ریال نموده است که برای واحد های کوچک و بزرگ ، دارای پارکینگ و فاقد پارکینگ، تعداد نفرات بالا و یک نفر یک نرخ دریافت می شود.
3) قسمت هایی از ساختمان مانند پارکینگ در اختیار ایشان و دو واحد دیگر است و هزینه های مصرف برق و ریموت درب پارکینگ ، همچنین شستشو و نظافت پارکینگ از شارژ کلی کسر می شود .
4) هر موقع اعتراض کردم در واتس آپ بنده را کوچک کرده و توهین می کنند .
5) شارژ را نه با میل بلکه از ناچاری پرداخت می کنم اما چون صورت وضعیت ماهانه را ارائه نمی کند برای ایشان پیامک یا واتس آپ نمی کنم، مدیر فکر می کند شارژ پرداخت نمی کنم لذا در واتس آپ به بنده تهمت ندادن شارژ زده اند و میفرمایند از حق دیگران استفاده می کنم و به نوعی باعث ناراحتی شده اند.
با تشکر از پاسخگویی

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بایستی برای اداره ساختمان اساسنامه جامع و مانع نوشته شود و از باب توهین امر حزایی است ربطی به اداره ساختمان ندارد شکابت کیفری منید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اکثریت می توانید مجمع تشکیل دهید و مدیر انتخاب کنید.
در خصوص توهین می توانید با عنوان توهین به اشخاص عادی شکایت کنید.