مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام خانگی

با سلام ، بنده در یک صندوق قرعه کشی وام خانگی ثبت نام کردم و هرماه قسط خودم رو پرداخت کردم و قرعه کشی آخر بهمن ماه اسمم در اومده ولی از اون تاریخ مدیر صندوق به دلایل مختلفی مثل اعضا پرداخت نکردن ، کنسلی دارم ، یکم صبر کن از صندوق های دیگه م ساپورتت میکنم ، یکم صبر کن تا چندروز دیگه واریز میکنن و ... تا امروز هیچ پرداختی انجام ندادن و دیگه تقریبا یکماه هست جواب نمیدن.
آدرس منزل و محل کار و شماره تماسشون رو هم دارم.
میخواستم ببینم با شکایت میتونم پول رو ازشون بگیرم ؟ و چند نفر دیگه هم که کنسل کرده بودن بیش از 6 ماه هست که پولشون رو بهشون برگشت نداده آیا اونها هم میتونن شکایت کنن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اول اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.