مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهدات قیده شده در وکالت کاری برای سازنده الزام آور است؟

با سلام. آیا فقط با استناد به وکالت نامه کاری می توان از سازنده در خصوص عدم دریافت گواهی پایان کار ساختمان شکایت کرد؟ در این وکالت نامه قید گردیده « دریافت گواهی پایان کار و عدم تخلف از شهرداری و در صورت تخلف ارجاع به ماده صد و سایر مراجع قانونی و ... پرداخت هزینه ها .... »

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

موضوعات ذکر شده جزء موارد کاری و اداری است که بر مبنای قرارداد طرفین قابل مطالبه می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صرفا به استناد وکالتنامه خیر. قرارداد اصلی پیش فروش ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صرفاً سازنده وکیل بوده وکالت به منزله نمایندگی است نه مالکیت ولی اگر در کنار وکالت سهم مشاع منتقل شده است این موضوع قابل طرح خواهد بود