مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باطری سازی

با سلام من ماشینم خاموش شد بردم باطریسازی به قطعه اشتباه سفارش داده از تهران فرستادن بسته درست نشده قطعه را هم پس نمیگیرند یک میلیون وهشتصدهزارتومان هم دستمزد گرفته ماشین هم درست نشده اعتراض کردم با یه ادبیات بدی به من میگه برو اتحادیه من چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از وی شمایت کنید و مطالبه خسارت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید، یا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست بدهید.