مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باطری ساز

با سلام
خودروی 206 مدل وی 8 دارم که چند روزی بود در مسیر خاموش میشد به یک خدمات برق اتومبیل در اصفهان مراجعه کردم گفت ایسیو مشکل داره 200 هزارتومن هزینه شد و حدود1 روز هم ماشین در مغازه بود و ماشین را تعمیر و تحویل گرفتم به امید درست شدن فردای اون روز مجددا همان مشکل خاموش شدن ناگهانی خودرو برایم اتفاق افتاد و مجددا به سراغ باطری سازم رفتم و این بار 230 هزار تومان ازم گرفت و گفت مشکل ایسیو شما کلا بر طرف شد پس فردای ان روز مجددا در راه ماشین خاموش شد و دیگه روشن نشد و وقتی تماس با باطری سازم گرفتم گفت الان شاگردم را می فرستم و ماشین را روشن میکنه که شاگرد باطری ساز اومد و یه سری کارهایی رو ماشین کرد و بعدش روشن نشد که مجبور شد ایسیو را باز کنه و همچنین جنت ماشین را باز کرد برای اینکه اب ماشینم تخلیه بشه خلاصه دو شبانه روز ماشین در کنار خیابان معطل بود و با چند بار پیگیری بنده این بار شاگرد باطری ساز یه ایسو زاپاس اورد و بست روی ماشینم و گفت تا ایسوی خودتون تعمیر بشه از این ایسیو استفاده کنید همان موقع که ماشین را روشن کردم صدای وحشتناک و بلندی داشت که گفت مشکلی نیست به خاطر سردی هواست خلاصه من ماشین را سوار شدم که وسط اتوبان بعد از حدود یک کیلومتر خودرو از داخل موتور اتش گرفت و قسمتهایی از داخل موتور سوخت که اتش نشانی امد و خودرو را خاموش کرد به هر حال خودرو را با یدک کش به مغازه باطری ساز بردم و نشانش دادم ولی الان زیر بار نمی رود و میگوید این ماشین قرار بوده اینجور بشه و مشکل موتوری داشته که اتش گرفته در صورتی که موتور ان هیچ مشکل و ایرادی از قبل نداشت و فقط مشکل ایسیو داشت که ایشون تعمیر کردند الان من به کجا میتونم شکایت کنم که بتوانم اثبات کنم سهل انگاری و ناوارد بودن ایشون در تعمیر خودرو را. ممنون

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

از شورای حل اختلاف محل درخواست کارشناسی تامین دلیل کرده تا کارشناس در مورد موضوع نظر دهد،سپس میتوانید اقدامات قضایی جهت دریافت خسارت را پیگیری کنید