مشاوره حقوقی رایگان - جرم فرار از خانه

سلام دختری 19 ساله هستم از نظر مالی استقلال دارم و شغل فریلنسری دارم و میتوانم خانه ای رهن کنم.
شرایط مساعدی در خانه ندارم و میخواهم بدون اطلاع قبلی جدا شوم.
اگر از قبل بگویم مانع شده و برخورد بدی می کنند چه بسا دست به قتل ناموسی بزنند.
میخواستم بدانم درچه صورتی نیروانتظامی پیگیری میکند که کجا هستم ؟؟ و محل زندگی ام را به انها میگوید ایا؟؟؟ یا خود نیروی انتظامی سعی میکند برم گرداند؟
چون میخواهم با کدملی . شماره تماس و کارت بانکی خودم کارهایم را بکنم که پیدا کردنم توسط پلیس سخت نیست
و من فقط نمیخواهم به خانواده ام محل زندگی و شهر محل سکونتم را بگویم که به زور برم گردانند یا مزاحمت ایجاد کنند.
لطفا دقت کنید خودم میدانم از نظرقانونی مشکلی ندارد جداشدن فردی که به سن رشد رسیده فقط میخواهم بدانیم پلیس در چه صورتی پیگیری میکند؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیرید و به سن قانونی رسیده اید اما بهتر است بدوا با شماره 123,اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا کمکتان کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری نمایید.