مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر و باطل کردن معامله توسط فرزندان

من 25 سال پیش از یک خانم 60 ساله که دو سال از سکته مغزی اش میگذشت و یک سمت بدنش فلج بود،یک واحد مسکونی رو خریدم.
پای قولنامه رو به عنوان شاهد،سه دختر و یک پسر آن فرد که همگی باسواد و کارمند بودن امضا کردن.بعلاوه یکی از همسایگان نیز به عنوان شاهد امضا کرد.سند رسمی منگوله دار هم گرفتم.
پنج سال پیش اون خانوم فوت کرد الان همون بچه هایی که به عنوان شاهد امضا کرده بودن اومدن من رو تهدید کردن که یا میریم درخواست برسی کردن حجر مادرمان رو میدهیم تا معامله شما باطل شود.یا هم همه با هم شهادت میدهیم که تو ما رو به زور و تهدید مجبور کردی به عنوان شاهد امضا کنیم.
اگر چه آن پیرزن موقع امضا فلج بود ولی عقلش کار میکرد.ولی چون زنده نیست،من میترسم که فرزندانش بتونن از دادگاه حکم اثبات محجور بودن بگیرن.
سوالم اینه اگه اونا حکم حجر بگیرن،صد درصد معامله ی بیست و پنج سال پیش ما به هم میخوره یا چون که فرزندانش به عنوان شاهد قولنامه امضا کرده بودن ممکنه معامله باطل نشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است با توجه به شهادت خودشان مع الوصف جای برزسی و رسیدگی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید با امضای ورثه هیچ نتیجه ای نمیگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نگران نباشید با امضای ورثه هیچ نتیجه ای نمیگیرند